Mulțumesc!

Aprecierile voastre sunt foarte importante pentru mine...

Aplicația pentru Android a fost descărcată de peste 140.000 de ori și are mai mult de 25.000 de utilizatori activi, conform Google. Nota medie este peste 4.5/5 (cu > 4200 de note acordate) ceea ce o plasează printre cele mai bune softuri pentru Android. Aștept în continuare sugestiile voastre în comentarii pe Play Store și pe adresa de email aspinei@yahoo.com. Programez pentru Android strict în timpul meu liber dar aplicația este gratuită - reclamele folosesc la pentru plata serverului, a licențelor necesare pentru dezvoltare, a unui telefon de test și ocazional o o bere rece plus ceva bun și hrănitor 🌮 🌯 🍺

Citește mai jos despre câteva metode simple prin care, fără efort și cu zero costuri, îți poți arăta aprecierea pentru efortul depus 😄

Ești utilizator din România?

Probabil folosești eMAG. Sistemul lor de afiliere îmi aduce un mic procent din comanda făcută dacă navighezi cu click pe bannerul de mai jos sau pe buton sau dacă folosești pluginurile de căutare de mai jos. Prețul plătit de tine nu se modifică în nici un fel!

Emag [afiliere]

Dacă folosești Chrome atunci poți instala o extensie de căutare pe Emag cu codul meu de afiliat.

Extensie eMAG

Sunt un mare fan unvinpezi pentru că pot descoperi vinuri deosebite la prețuri imbatabile. Dacă încă nu ai cont, deschide-ți acum unul și vei beneficia de o reducere de 5 lei la prima comandă de vin.

unvinpezi.ro

Ești utilizator din străinătate?

Dacă faci cumpărături de pe Amazon atunci poți naviga acolo folosind linkul meu de afiliat și voi primi un mic procent din valoarea cumpărăturilor tale în următoarele 24 de ore (tu vei plăti același preț). Spor la oferte!

Amazon.com Amazon.co.uk