Mulțumesc!

Aprecierile voastre sunt foarte importante pentru mine...

Aplicația pentru Android a fost descărcată de peste 116.000 de ori și are mai mult de 28.000 de utilizatori activi, conform Google. Nota medie este peste 4.48/5 ceea ce o plasează printre cele mai bune softuri pentru Android dezvoltate în România. Aștept în continuare sugestiile voastre în comentarii pe Play Store și pe adresa de email aspinei@yahoo.com. Deși programez pentru Android strict în timpul meu liber aplicația este gratuită - reclamele folosesc la pentru plata serverului și a licențelor necesare pentru dezvoltare. Citește mai jos despre 3 metode simple prin care, fără efort și cu impact financiar zero, îți poți arăta aprecierea pentru efortul depus. Sau, dă-mi o notă pe Store ori trimite-mi un email cu mulțumiri :)

Ești utilizator din România?

Probabil utilizezi magazinul online Emag. Sistemul lor de afiliere îmi aduce un mic procent din comanda făcută dacă navighezi cu click pe bannerul de mai jos sau pe buton sau dacă folosești pluginurile de căutare de mai jos

Emag [afiliere]

Dacă folosești Chrome atunci poți instala o extensie de căutare pe Emag cu codul meu de afiliat.

Extensie eMAG

Sunt pasionat de acvaristică și cumpăr destul de des de pe nevertebrate.ro. Dacă și tu faci asta, poți folosi linkul de mai jos pentru afiliere.

nevertebrate.ro

Ești utilizator din străinătate?

Dacă faci cumpărături de pe Amazon atunci poți naviga acolo folosind linkul meu de afiliat și un mic procent din valoarea cumpărăturilor tale în următoarele 24 de ore îmi va reveni mie. Cel mai bine, fă drag&drop cu butonul pe bara de marcaje pentru utilizare ulterioară. Spor la oferte!

Amazon.com Amazon.co.uk

Aș aprecia un "like"

Pagina de Facebook a aplicației